KLOKÁNEK DOSTAL NOVÉ AUTO OD SPONZORŮ

16.10.2014 18:28

Nový automobil dostal od sponzorů teplický Klokánek

KLOKÁNEK DOSTAL NOVÉ AUTO OD SPONZORŮ         
        

 Autor: Deník/ Z. Traxler

        dnes 13:46    

Teplicko - ZBRUSU NOVÝ automobil dostal od sponzorů teplický Klokánek. Klíčky od vozu předal ve středu odpoledne zástupce poděbradské společnosti Kompakt Rudolf Adam. Převzala si je Daniela Brníková, která je vedoucí teplického pracoviště Fondu ohrožených dětí Klokánek. Právě společnost Kompakt dala dohromady peníze od sponzorů z Teplicka, za které se mohlo vozidlo pořídit. Odměnou za charitativní finanční dar je polepená reklamní plocha na vozidle.

Projekt Sociální automobil organizuje společnost Kompakt již od roku 1997 a za tu dobu předala nejrůznějším humanitárním organizacím v celé zemi už téměř 500 vozů. Jde o prestižní projekt, který vychází z nápadu, že za spoluúčasti různých donátorů, firem a společností, se postupně zdokonaluje a obnovuje vozový park v ústavech a zařízeních pro seniory či zdravotně, mentálně či jinak hendikepované lidí a také organizacím pracujícím s dětmi.

Poté, co Daniela Brníková poděkovala zástupcům sponzorů, nechala přítomné nahlédnout do prostor Klokánku, aby sponzoři viděli, kde a jak děti vlastně žijí. Ještě před tím ale proběhlo pásmo básniček v podání "malých umělců" z Klokánku.

Autor:  Redakce